𝔾𝕖𝕓𝕖𝕝𝕚𝕜 𝕧𝕖 𝔻𝕠ğ𝕦𝕞 𝕊𝕠𝕟𝕣𝕒𝕤ı 𝕚ç𝕚𝕟 𝔸𝕪𝕦𝕣𝕧𝕖𝕕𝕚𝕜 𝔻𝕖𝕤𝕥𝕖𝕜 - ℕ𝕦𝕣 𝕊𝕒𝕜𝕒𝕝𝕝ı 𝕧𝕖 𝕌𝕝𝕝𝕚 𝔸𝕝𝕝𝕞𝕖𝕟𝕕𝕚𝕟𝕘𝕖𝕣 𝕚𝕝𝕖 𝕆𝕟𝕝𝕚𝕟𝕖 𝔼ğ𝕚𝕥𝕚𝕞 

Bu süre boyunca yapılacak iyi bir yolculuk, sadece anne ve bebek için değil, toplum için de daha sağlıklı ve mutlu bir gelecek sağlayacaktır. Öncelikle bu süreçlerde fiziksel ve duygusal bedendeki değişiklikleri anlayacak ve bir kadını nasıl destekleyebileceğimizi öğreneceğiz. Daha iyi bir doğum deneyimi için bir kadını nasıl destelemek gerektiği ve doğumun post-partum dönem için önemini anlamak da eğitimin değerli bir parçası olacak.  

Çünkü doğum sonrası anneliğe geçiş, genellikle fiziksel ve zihinsel olarak zorlayıcı olabilir. Ayurvedik tıbba göre, doğumdan sonraki ilk 42 gün içinde yapılan seçimler, bir kadının annelik ve yeni doğan bebeğiyle bağlantı kurma yeteneğinde önemli bir rol oynar. Antik metinler ayrıca, doğumdan sonraki ilk 42 günün, gelecek 42 yıl için bir kadının sağlığını ve refahını belirlemede kritik olduğunu belirtiyor. Annenin temel ihtiyaçları ihmal edilirse, uzun süreli rahatsızlık, depresyon ve iyileşme eksikliği, daha sonra yorgunluk, stres, depresyon ve diğer kronik sağlık sorunlarına yol açabilir. 

Bununla birlikte, beslenme ve yaşam tarzı ile ilgili birkaç temel yönerge ile hem anne hem de yenidoğan iyileşme, bağlanma ve büyüme yolculuklarında desteklenebilir. Bu sebepten sadece fiziksel bakımı değil, aynı zamanda yeni annenin duygusal refahını nasıl destekleyebileceğimizi de öğreneceğiz. Yeni hayatına uyum nasıl kolaylaştırılır. Daha hızlı ve daha iyi bir iyileşme için bazı teknikler ve egzersizler yapacağız.

𝟹-𝟻 𝙰𝚛𝚊𝚕ı𝚔 𝟸𝟶𝟸𝟷, 𝟷𝟶.𝟶𝟶-𝟷𝟾.𝟶𝟶
𝙺𝚊𝚢ı𝚝: 𝚂𝚘𝚛𝚞𝚕𝚊𝚛ı𝚗ı𝚣 𝚟𝚎 𝚔𝚊𝚢ı𝚝 𝚒ç𝚒𝚗 𝚕ü𝚝𝚏𝚎𝚗 𝚙𝚘𝚜𝚝𝚙𝚊𝚛𝚝𝚞𝚖𝚝𝚛𝚊𝚒𝚗𝚒𝚗𝚐@𝚐𝚖𝚊𝚒𝚕.𝚌𝚘𝚖’𝚊 𝚖𝚊𝚒𝚕 𝚐ö𝚗𝚍𝚎𝚛𝚒𝚗 𝚢𝚊 𝚍𝚊 𝟶𝟻𝟹𝟶 𝟺𝟶𝟾 𝟸𝟽𝟻𝟸 𝚗𝚞𝚖𝚊𝚛𝚊𝚜ı𝚗𝚍𝚊𝚗 𝙼𝚎𝚛𝚢𝚎𝚖’𝚒 𝚊𝚛𝚊𝚢ı𝚗.

DOUM Aileleri ne diyor?



Kayıt


Bizden haber almak için kayıt ol!

gönder


Bu site ziyaretçileri bilgilendirmek amacıyla hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir. Bu sayfada yazılan bilgiler doktora danışılmadan tedavi amacıyla kullanılmamalıdır.


Copyright © 2018 do-um.com | Tüm Hakları Saklıdır.
Artwork by Ekin Nayır
Longplay Dijital Ajans Hizmetleri Logo


doum