Nisan-2011

Doğum Günü - 21 Nisan 2011 Konuğumuz Yoga Eğitmeni Gamze Sundari. Gamze aynı zamanda hamile ve doğum yogası konularında çalışıyor. Gamze'den yabancı bir ebe ile kendi evinde yaptığı iki doğumunun hikayesini dinliyoruz.

Doğum Günü - 07 Nisan 2011 Konumuz bebeği karşılama ve annelik yolculuğunu kutsamak için bir yöntem: Blessingway. Hamilelik yolculuğunun sonlarına doğru bu özel kutlama ve kutsama programını nasıl hazırlayabileceğinizi öğrenmek istiyorsanız bu programı dinleyin.

Ücretsiz buluşmalar 04/12/2012

Artık 15 günde bir Perşembe akşamları DOUM'da ücretsiz buluşmalar olacak.  Konularımızın arasında Hamilelik ve Doğumda Nefes Çalışmaları, Doğum Dalgalarıyla Başetme Yönteml... ...devamı

Doulalarla samimi bir sohbet, bir dişilik kutlaması için DOUMa davetlisiniz! 03/22/2012

Doulalarla samimi bir sohbet, bir dişilik kutlaması için DOUMa davetlisiniz!22-28 Mart Dünya Doula haftasını kutluyoruz. 22 Mart akşamı doğurganlığı simgeleyen bahar ekinoksuna denk geliy... ...devamı